Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Försökte stoppa dieseltjuvar – blev överkörd

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

En man som försökte stoppa dieseltjuvar på en bergtäkt i Stråtjära blev överkörd av tjuvarnas bil när de smet från platsen.

En man bad en yngre man att sänka volymen på musikanläggningen på ett asylboende i Söderhamn – då blev han misshandlad.

Haime Jansson från Näsviken är klar för final i Gladiatorerna. Efter en dramatisk avslutning i lördagens semifinal lyckades han ta sig förbi sin motståndare på upploppet.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man sköts av polis på Sergels torg i Stockholm efter att mannen gått till attack med kniv. Mannen skadades allvarligt.

En man räddades efter det att ha legat i mer än två timmar i 11-gradigt vatten sedan hans fiskebåt sjunkit söder om Öland.

Internationellt:

Blixtnedslag dödade en man i Polen och skadade tiotals personer runt om i Europa.

Djurskötare på Cincinnati Zoo i den amerikanska delstaten Ohio tvingades skjuta ihjäl en gorilla för att rädda livet på en treårig pojke som fallit ner i djurets inhägnad.

Sport:

Cristiano Ronaldo blev stor hjälte i Champions League-finalen när han såg till att skjuta sitt Real Madrid till seger efter straffläggning mot Atlético Madrid.

Kendra Harrison vann 100 meter häck på världens näst snabbaste tid genom tiderna, 12,24, och nytt amerikanskt rekord, på Diamond League-galan i Eugene, Oregon.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Sofia Forell

Kenneth Fahlberg