Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Båtförare hittade död person i Vättern

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt utan allvarliga händelser i Hälsingland. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En död person har hittats i Vättern i Gränna. Kroppen hittades av en båtförare och tros ha legat i vattnet en längre tid.

En kampsportstränare i Mellansverige, som står åtalad för våldtäkt av en elvaårig elev, är nu misstänkt för ytterligare våldtäkter av barn.

Internationellt:

Det globala finansiella nätverk som bankerna använder för miljardtransaktioner varje dag, Swift, varnar sina kunder för att det inträffat en andra allvarlig cyberattack.

Brasiliens nye interimspresident Michel Temer vill återställa landets "trovärdighet", det säger han i sitt första tal till folket sedan han tagit över ledarskapet efter avstängda Dilma Rousseff.

Sport:

San Jose blev det sista laget att gå vidare till semifinal i NHL-slutspelet. I sjunde och sista drabbningen i matchserien utklassades motståndaren Nashville med 5–0.

Golfaren Jonas Blixt gick bäst av svenskarna i första rundan på PGA-tävlingen The Players Championship i Florida, med 67 slag. Han är fem under par efter fem birdies, en eagle och en bogey.

Nöje:

Nu är hela startfältet klart inför finalen i Eurovision Song Contest på lördag. Svenske Frans blir ensam nordbo efter att Danmark och Norge åkt ut på torsdagskvällen. Island rök redan i tisdags.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström