Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: 15-åring greps misstänkt för att ha slagit äldre restauranggäst

Så var natten i Hälsingland.

Lokalt:

En 15-årig pojke greps i går misstänkt för att ha slagit en man i 60-årsåldern på en restaurang i Hudiksvall. Bråket ska ha utbrutit efter att den äldre mannen sagt åt pojken att uppföra sig inne på restaurangen.

En man misshandlades av tre andra män på ett asylboende i Ovanåkers kommun. Mannen anklagades för att ha misshandlat en kvinna vid åtminstone ett tidigare tillfälle.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Polis och räddningstjänst i Borlänge utsattes för stenkastning när flera mindre bränder bröt ut i stadsdelen Tjärna Ängar. Även i Norrköping kastades sten mot polis och räddningstjänst.

En 332 meter hög radio- och tv-mast på Trollberget öster om Borås har knäckts ungefär 100 meter över marken. Polisen har inlett en förundersökning om sabotage. Magnus Söderqvist, inre befäl vid Boråspolisen, säger att det är av utredningstekniska skäl.

Den statliga styrningen av skolan ska öka, lärarna ska få fler karriärsteg och alla ska tvingas att välja skola i ett försök att bryta segregationen.

Internationellt:

Utrymningen av ett Ryanairplan på Rygge flygplats i Moss, söder om Oslo, berodde på ett missförstånd, enligt norsk polis.

Colombias regering och Farcgerillan är överens om hur barn under 15 år ska kunna lämna gerillalägren och återgå till ett civilt liv.

Sport:

Det blev ingen placering i den absoluta toppen för Jonas Blixt i The Players Championship i golf.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Jan-Arne Bäckström

Julia Andersson