Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medaljregn över Sbk i Matfors

Söderhamnsbrottare på medaljturné till Matfors. Sju medaljer skördades i Ocab cup.

Fyra guld, ett silver och två brons fanns med hem i brottartrunkarna efter Söderhamns brottarklubbs, SBK, tur till Matfors i helgen.

I kn 35 kg vann Oliwer Ågren, medan Carl Ågren i kn 38 kg tog hem fyra matcher och därmed guldet. I samma klass noterades Arsen Tuganov för en fjärdeplats

Axel Lundgren gick inte att hejda i kn 42 kg och lika svår motståndarnöt var Lucas Söderblom i kn 32 kg. Den senare slog klubbkamraten Simon Sundgren i finalen och därmed tog SBK två mealjer i ett svep. I samma klass slutade Patrick Ragnarsson fyra.

Bronsmedalj blev det även för Jonas Wannberg i kn 47 kg efter två vinster och två förluster. Samma valör noterades för Joakim Tuohimaa i P42 kg.

Till sist berättar vi om Jonna Tuohimaa i f/y 32 kg, sexa, och Vladic Dronov som i tävlingspremiären i kn 29 kg slutade fyra.