Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medaljregn över Sbk i Matfors

Söderhamnsbrottare på medaljturné till Matfors. Sju medaljer skördades i Ocab cup.

Annons

Fyra guld, ett silver och två brons fanns med hem i brottartrunkarna efter Söderhamns brottarklubbs, SBK, tur till Matfors i helgen.

I kn 35 kg vann Oliwer Ågren, medan Carl Ågren i kn 38 kg tog hem fyra matcher och därmed guldet. I samma klass noterades Arsen Tuganov för en fjärdeplats

Axel Lundgren gick inte att hejda i kn 42 kg och lika svår motståndarnöt var Lucas Söderblom i kn 32 kg. Den senare slog klubbkamraten Simon Sundgren i finalen och därmed tog SBK två mealjer i ett svep. I samma klass slutade Patrick Ragnarsson fyra.

Bronsmedalj blev det även för Jonas Wannberg i kn 47 kg efter två vinster och två förluster. Samma valör noterades för Joakim Tuohimaa i P42 kg.

Till sist berättar vi om Jonna Tuohimaa i f/y 32 kg, sexa, och Vladic Dronov som i tävlingspremiären i kn 29 kg slutade fyra.