Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måste de ha bostadsbidrag?

Ja så kom då nästa politiska fadäs, vilken i ordningen går väl knappast att hålla reda på.

Annons

Tråkigt nog kan man med säkerhet påstå att det inte är den sista.

När jag läste artikeln om Juholts fifflande med hyresbidraget blev jag inte särdeles förvånad. Det som förvånade mest var att han över huvud taget kan lyfta hyresbidrag. Inte till 100 utan 200 procent utan att han själv begripit att det måste vara fel och hans sambo tycks ha lika dåligt förstånd. Hon har heller inte begripit att skattebetalarna inte ska betala hennes hyra. Det här degraderar ju Mona Sahlins Tobleroneaffär till en västanfläkt. Hon blev ju verkligen uthängd och utslängd. Intressant att se hur det går i det här fallet.

Om det nu är så att vi skattebetalare ska betala för riksdagsledamöternas övernattningslägenheter, måste det till en regeländring illa snabbt. Skulle inte förvåna mig om de tillika uppbär traktamente också. Jag förmodar att Juholt i det här fallet har tagit upp hyresbidraget som en förmån i sin deklaration enligt de regler som gäller alla andra i en sådan situation.

Det är ju lite skrämmande att tänka sig en person med så dåligt omdöme och där girigheten tagit över respekten för skattebetalarnas pengar, stå som eventuellt tänkbar statsminister.

Kjell Bjurman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel