Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Markoolio redo att roa

Markoolio, Per Persson och Lucy Seven – alla kommer till nattklubben Tranan under hösten. Micke Lindblom lovar en underhållande höst.

Först ut är Per Persson och hans Pack som spelar på Club 25 fredagen den 25 september. Alftasonen brukar locka storpublik och för ägaren Micke Lindbloms del är det tredje gången han bokar Per Persson:

- Det låter som att det kommer mycket folk. Persson har många fans och det finns ett stort intresse att se han uppträda, säger han.

Dagen efter, den 26 september, kommer det lokala bandet Lucy Seven att gästa Tranan.

- Senast de spelade på här var i februari. Då blev det en succé och nu är det många som vill höra dem igen, säger Micke Lindblom.

Lucy Seven består av fyra grabbar från Bollnäs och de har fått en trogen skara fans som följer deras framgångar.

Den 10 oktober är det Markoolio och hela hans bands tur att roa Bollnäspubliken.

- Jag tror att det är första gången han uppträder i Bollnäs. Det var lite jobb att lyckas hitta ett datum som passade. Men nu när det är klart har Markoolio lovat full fart från scenen. Han är ju en av de största partyartisterna i Sverige, säger Micke Lindblom.