Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Märkligt agerande av S i Söderhamn

Jag läste på insändarsidan (12/1) ett uttalande från socialdemokratiska föreningens möte, undertecknat av Jan-Evert Hagström, ordförande. Har det gått upp för dem nu att det är ett valår? undrar insändaren.

Annons

Det är otroligt att Jan-Evert Hagström (S) och Ove Söderberg (S) föreslog att omvårdnadsnämnden skulle besluta enligt förvaltningens beslutsalternativ nr 1 oktober 2017. Det fanns tre olika förslag och i två av dem föreslogs att säga upp avtalet med Faxeholmen AB avseende anhörig/träffpunkten Solgläntan. I förslaget ingick alltså även fixartjänsten, 0,5 årsarbetare, samt att avveckla hela förbyggande enheten. Nu tycks det ha gått upp för S vad de har åstadkommit!

Med Söderhamns stads politiker och förvaltning genomfördes en otroligt snabb avveckling på 2,5 månad som medfört oro, förtvivlan samt osäkerhet över hur de styrande kan handskas med sina mandat.

Det kommer med all säkerhet att märkas detta valår!

Oroad medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel