Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Marcus och HHC jagar fjärde raka

Som målvakt vill man givetvis hålla nollan så ofta som möjligt, men är i det någon speciell match som Hudiksvalls nye målvakt, Marcus Dahlbom, vill "spika igen" så är det i onsdagens drabbning mot Enköping.
– Det här är en match vi inte ska förlora. Ja, vi får helt enkelt inte förlora, för det skulle svida ordentligt, säger Marcus.

Annons

Förra säsongen vaktade Dahlbom målet i just Enköping, och då var han med att slå ut HHC i play off-spelet. Nu ska han göra allt för att hjälpa HHC till revansch mot sina gamla lagkamrater.

– Det blir en speciell match med mycket känslor. Jag har många kompisar kvar i Enköping, säger Marcus.

Han har varit i Hudiksvall i snart två månader nu, och han stortrivs.

– Hudiksvall är en mycket trevlig stad, och HHC är ett kanongäng. Det var inga problem alls att komma in i laget.

– Vi har ett bra lag och dessutom har vi fått en kanonstart på säsongen, säger Marcus.

I hemmapremiären mot Surahammar förra veckan kom över 700 åskådare, och Marcus hoppas att det kommer än fler i kväll.

– Det är en härlig stämning i hallen, och det kan vi tacka DVG för. Supporterklubben ska en stor eloge, och det tror jag inte jag ensam att tycka, säger Marcus.

Med ett starkt stöd från DVG på läktaren ett stabilt försvarsspel så tänker Marcus Dahlbom göra allt för att HHC ska ta fjärde raka segern i division 1C.