Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mänsklig tillväxt först

Antingen har jag lässvårigheter och totalt missförstått innehållet i det debattinlägg från Sven Bergström och Andreas Carlgren som kommenteras av Sven Bergström, 5/8, eller så har han själv glömt andemeningen i densamma.

Antingen har jag lässvårigheter och totalt missförstått innehållet i det debattinlägg från Sven Bergström och Andreas Carlgren som kommenteras av Sven Bergström, 5/8, eller så har han själv glömt andemeningen i densamma; att Sverige ska få ekonomisk tillväxt genom att tvinga u-länderna till en mer miljövänlig utveckling än vi själva haft historiskt sett.

Det var den affärsidén jag vände mig emot tillsammans med centerpartiets svek mot sina tidigare löften om avveckling av kärnkraften. Om nu kärnkraftsindustrin ska få stå sina egna kostnader, vilket är en lysande idé som borde ha tillämpats redan från början, förstår jag inte vad alliansen håller på med; hela snacket om att renovera de gamla verken och sälja energin som produceras där, men ej behövs i Sverige, faller ju på sin egen ekonomiska orimlighet.

Har ni förresten funderat på att sätta mänsklig tillväxt före ekonomisk? Det tror jag är vår enda möjlighet att överleva i framtiden!

Jörgen Myhrman (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel