Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många nya par i "På spåret"

De äkta makarna Jenny och Niklas Strömstedt tävlar återigen tillsammans i "På spåret". Det stod klart när SVT presenterade höstens tävlande på tisdagen.

Det är sammanlagt sju veteraner och elva debutanter som tävlar i de nio lagen.
Bland överraskningarna finns konstnären och Carl Johan De Geer som tävlar tillsammans med sportjournalisten Johanna Frändén, känd från SVT:s sändningar från fotbolls-VM i fjol.. Dock uteblir kända "På spåret"-profiler som Marcus Birro, Johanna Koljonen och Stefan Holm i höstens säsong.
Tredje året
"På spåret" är tillbaka i SVT 1 den 25 november, med Kristian Luuk som programledare och Fredrik Lindström i domarstolen. Duon leder den geografiska frågeleken för tredje året efter att ha tagit över stafettpinnen från legendariska radarparet Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg.
Vinterns upplaga av tävlingen vanns av komikern Peter Apelgren och tv-profilen Hélene Benno.
Apelgren sade tidigt att han inte ville vara med kommande säsong.
- Det kan inte gå mycket bättre än att vinna, så jag väntar nog lite nu med att vara med igen, sade han efter segern i våras.

TT Spektra