Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Många brott som kan ha samband

Det begicks en hel del brott under slutet av förra veckan i Bollnästrakten. Polisen utesluter inte att det kan finnas ett samband mellan flera av dem.

Annons

Erikshjälpen i Bollnäs var en av de drabbade. Där har någon brutit sig in i en lastbil och stulit en gps. På Renslyckan har någon brutit upp ett tanklock till en personbil och slangat ur dryga trettio liter bensin. När man har gjort detta har det också uppstått skador på plåt och lack.

I Stugubacken utanför Kilafors har någon brutit upp ytterdörren och gjort inbrott i ett fritidshus och stulit diverse husgeråd, en tv, en motorsåg och såväl mat som alkohol. I Voxsätter, söder om Bollnäs, har någon bov också varit framme och stulit en släpvagn.

Dessutom har det gjorts ett inbrott i i ett fritidshus i Innantjära, Kilafors. Där har möbler och diverse annat till ett värde av minst 20 000 kronor stulits. Där har man tagit sig in genom att bryta upp ett fönster.

Polisen misstänker att något eller några av dessa brott kan ha samband med ett inbrott i helgen på Ica-butiken i Stråtjära där det bland annat stulits snus. Både en bil och personer har där fångats på en övervakningskamera och bilen ska enligt polisen höra hemma i Bollnästrakten.