Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måndagens blåljus: Skoterstöld, olyckor på E4 och man hotade med torpeder

Här samlas dagens olyckor och polishändelser.

Annons

Klicka på blålänkarna för att läsa de fullständiga artiklarna.

Olyckor

Vid klockan 16.20 larmades räddningstjänsten om en trafikolycka på E4 i höjd med Gnarp.

Två personbilar kolliderade vid stadshuset i Bollnäs vid kvart i ett på måndagen. Ingen person skadades.

Strax efter klockan 18 kanade en personbil av E4 strax norr om Söderhamn och enligt räddningstjänsten ska det ha varit fruktansvärt halt på platsen.

Brott

Mellan torsdag och lördag bröt sig tjuvar in i ett garage i Ljusdal. Där ska de ha stulit en svets för omkring 30 000 kronor.

Dagen före julafton avvisades en man från krog i Hudiksvall. Mannen ska då ha blivit så arg att han hotade att skjuta ordningsvakten.

Under den senaste dagarna har ett inbrott och ett försök till inbrott i bilar ägt rum i Ljusdal.

Under helgen stals en skoter i Bjuråker, där den lämnats för att den gått sönder.

På fredagseftermiddagen stoppades en bilist i Hudiksvall. Föraren misstänks nu för bland annat narkotikabrott och rattfylleri.

En man i 45-årsåldern åtalas efter att han kastat bland annat en soptunna på en kvinnas bil.

På socialkontoret i Hudiksvall sa en kraftigt berusad man att han skulle anlita torpeder för att döda en kvinna. Nu döms han till dagsböter för olaga hot.

Under den senaste tiden har flera fall av skadegörelse på bilar ägt rum i Hudiksvall. En man stoppades av polis, misstänkt för två av fallen.

Bränder

Vid klockan 15 på måndagen larmades räddningstjänsten till Mossön då det börjat glöda från bråte till det hus som tidigare brann ner till grunden.

■■ TIPSA! Har du något annat tips? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.