Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Måndagens blåljus: Cyklist i olycka, par gripna i drive in-kö och skadegörelse på hotell

Här samlas dagens olyckor, polishändelser och bränder.

Annons

Klicka på blålänkarna för att läsa de fullständiga artiklarna.

Olyckor

En cyklist krockade med en bil i Hudiksvall på morgonen.

Brott

Gods för omkring 100 000 kronor misstänks ha stulits från en verkstad på Sundbergsvägen i Söderhamn.

När mannen kom ut till parkeringen var bilen borta, men tjuven ska ha fångats på en övervakningsfilm.

En man i 55-årsåldern från Nordanstigs kommun i Hälsingland åtalas för grovt rattfylleri och grov olovlig körning efter en körning i Junsele, Sollefteå kommun.

Natten mot lördag larmades polisen till centrala Söderhamn där en rattfull bilförare smet efter att ha kört på en annan bil.

Paret stal ett släp från en butik. Sedan fyllde de släpet med stöldgods från en annan butik. Inte långt därefter kunde de gripas i drive in-kön till Max hamburgerrestaurang – på samma område.

Plus: Natten till söndag utbröt ett stort bråk i Bollnäs. Upp emot 30 personer ska ha varit inblandade. På filmer som vittnen tagit syns hur man slår med knytnävar och sparkar mot en liggande person.

En man och en kvinna som bott på stadshotellet i Hudiksvall misstänks för bland annat skadegörelse efter att ha orsakat en vattenskada.

■■ TIPSA! Har du något annat tips? Kontakta helahälsingland.se via telefon: 0650-355 55, e-post: tips@helahalsingland.se eller använd Tipsa-tjänsten.