Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man ska inte köra onykter

Anna-Greta Söderlunds inlägg (27/6) angående min moral avseende alkohol och bilkörning, vill jag tillrättalägga vissa påståenden från dig.

Om du läst mina tidigare insändare angående det som hände B. M, vilket du tydligen inte har gjort, tyvärr, så hade det framkommit klart och tydligt vilken inställning jag haft, har och alltid kommer att ha. Alkohol och framförande av motorfordon, oavsett slag ska inte förekomma. Det gäller alla.

Tydligen är det en praxis inom det parti du representerar att enbart skumma igenom texter så där i förbigående, för att försöka finna något smaskigt att haka upp er på. Eller så kanske det är som Wanja Lundby-Wedin, du förstår inte vad du läser. Men nu hoppas jag att du har förstått vad jag har för moral i frågan. Tyvärr så har inte lagstiftarna inom det tidigare regeringspartiet S insett att det behövs strängare lagar mot rattfylleri. S har alltid och kommer alltid att vara ett flumparti som vill vara populistiskt och aktar sig noga för att vara i verkligheten. De hade sina chanser men försatt dem.

L.B. J-sson

Edsbyn

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel