Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mållöst på Delsbo IP

Delsbo mot Färila. En match om fjärde och femte plats i tabellen. Färila placeringen före med 28 poäng, Delsbo som tappat mark på höstomgången femma med 26 poäng.
Det blev precis så jämnt som förutspått i matchen som slutade 0–0.

Delsbo hade före hemmamötet med Färila en dyster tabellrad så här långt i höstomgången via två oavgjorda och två förluster. Färila däremot är obesegrat och har bara tappat poäng bara i en av de fyra matcherna, den mot Bergvik (4–4).

Den första halvleken gick klart till hemmalaget.

Men det skulle bli ändring på det. För bortser vi från en Delsbohörna som låg och snurrade på mållinjen med tio minuter kvar att spela och som Mattias Lind till slut fick tag på, så var den andra halvleken Färilas.

– Vi får vara nöjda med en poäng här i dag. Att åka till Delsbo och ta poäng som nykomling är bra gjort, sa Färilatränaren Kenth Andersson som hade en diger sjuk-, skade-, avstängnings- och bortrestlista för dagen.

I Delsbo var man också nöjda med en pinne.

– Vi hade varsin halvlek och med tanke på hur det sett ut för oss så var det här bra. Vi tar med oss vår insats från den första halvleken, sa Delsbotränaren Leif Svensk.