Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mållöst i derbyt

Tillknäppt, lite småtråkigt och en stark vind, präglade derbyt mellan Ljusne och Bergvik i lördags.
Något spel att bjuda publiken på hade lagen inte, därför slöt också matchen 0–0 helt rättvist inför 200 föga upphetsade åskådare.

– Det var tillknäppt med lågt försvarsspel från båda håll, då kan det bli så här, sa Bergvikstränaren Stefan Jonsson.

– Oavgjort var också rättvist, vi hade lite mer i första och pressade Laik sista kvarten, medan dom hade mest i den andra halvleken.

Det stämmer som Stefan Jonsson säger; Bergvik hade medvind i den första avdelningen, vilket vändes i Ljusnes favör i andra.

George Bcheri, numera andretränare i Ljusne, tyckte att hans lag låg närmast segern även man inte kunde protestera mot det oavgjorda resultatet.

– Vi hade så pass fina chanser i den andra halvleken att vi borde ha vunnit, men en pinne var är ju heller inte orättvist, tyckte George.

De stora behållningarna i matchen var målvakterna Big Phopruk och Alexander Blom, Anders Stenberg och Kimmo Pernu i Bergvik samt Henrik Gustafsson och Alexander Grundström i Ljusne.

Karl Inge Brelin