Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Magiska illusioner med Joe

/
  • Joe Labero inledde med att trolla fram sig själv och sedan sin assistent. Resten av kvällen bestod en blandning av ordvitsig göteborgshumor och trolleri. Allt avverkat i högt tempo.
  • Fanny och Fabian Forsberg var förväntansfulla innan magishowen. De väntade sig båda en spännande kväll.
  • En kvinna ur publiken förleddes att tro att hon kastade kniv på Joe Labero och att han gjorde ett knivkastartrick på henne.
  • Förväntningarna var höga redan innan föreställningen. Marie Westberg och Camilla Nyström tittade storögt.

Magikern Joe Labero trollband publiken med humor när han uppträdde i Söderhamn på fredagen. Med hjälp av några förbluffande nummer släppte han sedan aldrig taget.

Annons

Det stora tältet på Gamla IP skimrade i grönt ljus när trollerikonstnären trädde fram ur rök och damm. Efter att ha trollat fram sin kvinnliga assistent satte showen i gång med högsta fart.

Efter den snabba inledningen hade publiken inte en lugn stund. När tempot drogs ner var det mer än återhämtning inför nästa nummer eller trick. Allt var nämligen inte trolleri utan stora delar av föreställningen byggde på humor.

Joe Labero drog sig inte för att driva med eller göra bort personer som han dragit in i föreställningen. Men ingen verkade ta illa upp och de åskådare som klarat sig från att bli uppdragen på scenen skrattade extra hårt.

Det trollades inte bort någon jumbojet eller några bilar. Sveriges störste magiker Joe Labero slog inte på stort i sin föreställning utan förlitade sig till mindre prylar som ringar, fåglar och reptrick.

Det höga tempot fick publiken att dra efter andan av överraskning och beundran över illusionistens fingerfärdighet.

 

Mer läsning

Annons