Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lyssna på koalitionen i Söderhamn, S!

Vi vill verkligen gratulera pensionärer – och demokratin – i Söderhamn. Nu verkar det som er och övriga medborgares vilja återigen finns med i de kommunala besluten... val snart... skriver Viktor Wärnick, Magnus Ludvigsson och Anders Ramstrand, Koalitionen Söderhamn.

Annons

S gör en pudel och förhoppningsvis återuppstår en viktig samlingsplats, Solgläntan, igen. ON tog ett beslut (i panik över en katastrofal ekonomi) att lägga ner Solgläntan, med mera, den 18 oktober. Nu, tre månader senare tack vare allas protester, skriver samma personer som föreslog nedläggning att man ställer sig bakom kritiken som riktats mot den snabba nedläggning som väntjänsten och deras verksamhet fått erfara.

På samma sätt verkar S inse att beslutat att bygga om förvaltningshuset inte heller var en så bra idé. Nu finns det andra förhoppningsvis billigare alternativ. På Kommunfullmäktige den 24 april var det bara Koalitionen som röstade mot en ombyggnad av Förvaltningshuset. Att nu fler inser det orimliga i det beslutet är vi glada över. Vi hoppas också att fler ska inse det orimliga i till exempel det beslut som togs den 18 december att höja nästan alla avgifter inom omsorgen! Beslut som i likhet med nedläggningsbeslutet av Solgläntan är oövertänkta beslut tagna i panik!

Socialdemokrater – lyssna på koalitionen så slipper ni ta en massa beslut som sedan måste göras om!

Viktor Wärnick

Magnus Ludvigsson

Anders Rasmtrand

Koalitionen Söderhamn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel