Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Loppis utan provrum

För några veckor sedan var jag på en loppis. Kul att vara där och leta efter saker. Förut hade de ett provrum där men det var nu borttaget.

För några veckor sedan var jag på en loppis. Kul att vara där och leta efter saker. Förut hade de ett provrum där men det var nu borttaget. En kvinna hade lämnat sina kläder i provrummet och klätt på sig kläder från loppisen och sedan försökt sticka i väg utan att betala. Detta berättade mannen som jobbar på loppisen för mig när jag frågade var provrummet var. Jag blev mer nyfiken.

Var hon en flykting? frågade jag. Mannen tittade snällt på mig. Nää, hon var inte det. Men vi har haft både svenskar och flyktingar som gör så.

På väg hem tänkte jag på vad mannen sagt till mig. En svensk. Ja, men han ville inte säga "en flykting" och besvära mig. Kanske.

Karim Mahmoudi

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel