Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Loppis och hantverk

På lördagen den 28 mars kommer något nytt i Viksjöfors danspaviljong. Det är Gittan Fast och Alice Johansson som har väckt idén om ett kombinerat loppis och en hantverksförsäljning under dagen innan det är dags för dans till Arvingarna.

På fredagen var det full aktivitet i danspaviljongen, då utställare och hantverkare kom med sina grejer. Ett 20-tal personer är med.

– Det var för en månad sedan vi väckte idén. Till jul är det många som har loppis och hantverksutställningar, men till påsk är det tunnare med det utbudet. Vi pratade med Viksjöfors danspaviljong om vi kunde får vara där, berättar Gittan och Alice.

Viksjöfors idrottsförening måste ändå värma upp danspaviljongen till danskvällen, så man tyckte det var en bra idé att kombinera loppis-hantverksutställning med danskvällen.

Loppis omfattar kläder, leksaker, prydnadsföremål, lite köksutrustning, antikt och kuriosa.

På hantverkssidan finns träskor från Viksjöfors, träsnickerier, hemstickat, påskpynt, shabby chic i lantlig stil samt städ- och plastartiklar.

Man kommer även att kunna köpa stekost, saltad koost, ostkaka, fikabröd och idrottsföreningen håller i serveringen.