Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Loppet kört för Näsviken

Två hörnor och ett misslyckat inlägg blev Näsvikens öde i kampen om nytt kontrakt i division 4. För efter 1–3 (0–2) hemma mot redan klara seriesegrarna Strand blir det nedflyttning till femman.

Lördagens match på Tunet var, för att tala klarspråk, riktigt usel. Strand uppträdde långt ifrån som några seriesegrare, men med hjälp av ett givmilt hemmaförsvar kunde man ändå vinna. I 20:e minuten fick Strand en vänsterhörna som Johan Persson slog direkt i mål, och än snöpligare med hemmaögon sett var 0–2-målet som Mattias Bertilsson gjorde på något som liknade ett misslyckat inlägg från 40 meter.

Ett litet hopp för Näsviken – som var tvingat att vinna för att ha chansen till nytt kontrakt – tändes när Mattias Samuelsson nickade in en hörna, men närmare än så kom aldrig hemmalaget. I stället seglade ännu en Strandhörna direkt i mål, den här gången slagen av Tobias Björk.

I och med förlusten, samtidigt som Enånger vann (4–1 mot Färila), får nu Näsviken lämna division 4.