Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ljusdalstjej i Körslaget

Frida Svensson, 19 år, från Ljusdal är en av deltagarna i Upplandsbrokören i Körslaget. Hon var nummer 100 av dem som fick sjunga för Caroline af Ugglas och blev en av de 20 som af Ugglas valde ut till sin kör.

Låten hon sjöng både för det första teamet och för Caroline af Ugglas var Summertime. Frida Svensson, som bor i Upplandsbro med sin pappa, tyckte att det kändes bra direkt och Caroline tittade på henne och sa "fett ball" efter att hon sjungit. Väntetiden för slutresultatet var dock lång och det var först klockan halv två på natten som Frida Svensson fick beskedet - hon fick ja.

Förra helgen var det träning, inspelning och massa information för hela kören och den här veckan har de övat två gånger. Det mesta handlar om att träna in den nya låten, stämmor och koreografi som Frida Svennson är med och ansvarar för.

Frida Svensson syns tillsammans med Upplandsbrokören i Körslaget på TV4 på fredag kväll.