Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ljusdalsbor statister i ny svensk långfilm

Bland statisterna i den nya svenska långfilmen Den älskade kommer man kanske att få syn på Ljusdalsborna Kristina och Stefan Olsson, som till veckan kommer att medverka vid inspelningen i Göteborg. Några skådespelardrömmar har det däremot inte väckts, men visst tycker de att det ska bli spännande.

För Kristina Olsson ska detta bli andra gången hon medverkar i en svensk långfilm som statist. Förra året medverkade hon även i inspelningen av Andra avenyn. Det tyckte hon var både spännande och roligt, och provar nu därför på det igen. Med sig till Göteborg tar hon också sin sambo Stefan Olsson. Men för honom är det första gången och han ser det som en kul grej.

– Det ska bli en kul grej att testa, jag hoppas att man kommer att synas, säger Stefan Olsson och ler.

Det var Kristinas pappa som hade fått ett nyhetsbrev från Konserthuset i Göteborg där de sökte statister. Kristina skickade in en ansökan och svaret kom ett tag efter. Hon fick vara med och de ville även ha någon mer och där kom Stefan med i bilden.

Under två dagar i slutet av veckan kommer de tillsammans med ett flertal andra statister att medverka vid inspelningen. Salongen på Konserthuset i Göteborg ska fyllas och där någonstans bland alla statister kommer också Kristina och Stefan att medverka. Än har de inte hunnit bli nervös, men nerverna kommer nog hinna ifatt dem innan det är dags. Än har det inte väckt några skådespelardrömmar hos paret, men vem vet, på väg hem till Ljusdal igen har de kanske nya drömmar om framtiden.