Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ljusdals drömvärvning kan vara i hamn: "Folk får spekulera"

Ljusdals BK håller presskonferens på fredagen. Som alltid under silly season hoppas LBK-supportrarna på att det är Micha Svechnikov som ska presenteras. – Folk får spekulera i vad dom vill, säger klubbchefen Ola Bengtsson.

Efter så gott som varje säsong har det ryktats, och framför allt hoppats, i Ljusdal. Ska det här bli året som drömvärvningen går i lås?

Vi pratar såklart om Micha Svechnikov, som sedan långt tillbaka har hus och familj i Ljusdal. Sedan tio år tillbaka har den 42-åriga stjärnan, med avbrott för en kortare sejour med Sandviken, representerat Dynamo Moskva.

Så när LBK på fredagsförmiddagen håller presskonferens stiger såklart förhoppningarna i Ljusdal. Och mycket tyder nu på att det den här gången faktiskt handlar om att klubbens drömvärvning slutligen är i hamn, och att Svechnikov återvänder till klubben som han senaste spelade med i början på 2000-talet.

– Vi har en presskonferens imorgon där vi kommer att presentera ett nyförvärv. Så du får se i morgon vem det är, säger Ljusdals klubbchef Ola Bengtsson när Bandypuls når honom.

Men är det Micha Svechnikov?

– Folk får spekulera i vad dom vill. Jag pratade med Patrik Larsson (LBK-tränaren) i morse, han har följt diskussionerna på sociala medier och där skrivs det att han är klar för Bollnäs i och med att vi inte spelar i elitserien nästa säsong. Det kan ju vara så också, jag vet inte...

Bandypuls direktsänder presskonferensen i Ljusdal, med start 11.00 på fredagen.