Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två omkom i husbrand

Klockan 14.20 på midsommarafton larmades ambulans och räddningstjänst till en husbrand i Grönås söder om Järvsö. Två avlidna personer påträffades senare inne i huset.

Annons

Det var ett fritidshus som står intill Milsjön i Grönås som hade fattat eld. När räddningstjänst kom till platsen var huset totalt övertänt och det finns nu inte mycket kvar av det.

Vid halv fyra kunde polisen bekräfta att två avlidna personer påträffats inne i resterna av huset. Deras identiteter är inte fastställda, men polisen tror sig veta vilka de är.

Två personer, skrivna i Järvsö respektive Ljusdal, ska vara ägare till fritidshuset. En bil stod parkerad utanför huset och nycklar satt i garagedörren. Enligt anhöriga till de två personerna skulle de vara där idag.

Vid 16.30-tiden pågick fortfarande eftersläckningsarbetet. Platsen kommer att spärras av för en teknisk undersökning som kommer att genomföras på midsommardagen. Först efteråt kommer man att kunna fastställa brandorsaken. Det finns i nuläget ingen misstanke om brott.

Mer läsning

Annons