Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stökig helg med misshandel och fylla

Polisen fick en jobbig lördag. Två fall av misshandel, ett hot mot tjänsteman och sex omhändertagna berusade personer blev facit under lördagskvällen och natten mot söndagen.

Annons

Det var mycket stökigt i området kring Stadt under lördagskvällen och natten till söndagen. Polisen fick ingripa flera gånger för att upprätthålla ordningen på platsen.

Klockan 00.30 omhändertogs en berusad 60-årig man. Mannen togs till polisstationen för tillnyktring i arresten, men väl där satte han sig till motvärn och hotade en av arrestvakterna. Mannen misstänks nu för hot mot tjänsteman.

Klockan 04.45 kallades polisen till Stadt, där en 18-årig man skulle omhändertas för att han var berusad. Vid närmare kontroll visade det sig att 18-åringen strax innan misshandlat en person på platsen. Dessutom misstänks 18-åringen för att tidigare under kvällen ha misshandlat ytterligare en person på Stadt.

18-åringen var kraftigt berusad och fick under natten och morgonen nyktra till i arresten innan han kunde förhöras. Han misstänks för två fall av misshandel.

Det var fullt i arresten på polisstationen under natten till söndagen. Sex personer togs om hand enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. De fick nyktra till innan de frigavs under söndagen.

Mer läsning

Annons