Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slutsålt till revypremiären

/
  • Politik och komik. Det är inte särskilt svårt att lista ut från vilket politiskt håll som den här sketchen med Rut och Gördis (Börje Bäcklin och Bengt Haglund) kommer...
  • Gubben på Kyrksjön och Ljusdals Folkpark inspirerar till en sång där Siv Ljungberg sjunger och revypappan Peter Lindgren har en mer tillbakadragen roll.
  • Johanna Lindgren och Jenny Apelgren som barbesökare.
  • Det är mycket i kostymeringen som ska klaffa.
  • Plats på scen för 2013 års revy.
  • Veteraner förbereder sig, från vänster Börje Bäcklin, Bengt Haglund och Peppo Jonsson.

Intresset för Färilarevyn håller i sig. I år såldes biljetterna till premiären slut på tio minuter.

Annons

Tur då för den revyintresserade att det blir omkring 14 fler chanser att se "Så mycket bättre (kan det knappast bli)" som 2013 års upplaga av Färilarevyn kallas.

Det är i vanlig ordning premiär på trettondagsafton. Det är enda kvällen då det också är mat och dans. När dessa 130 biljetter släpptes tog de slut på tio minuter.

– Det är rekord och går nog inte att slå. Vi sålde både på plats och per telefon. Men det roliga är att det har varit bra intresse av förköp även för andra föreställningar, säger revypappan Peter Lindgren.

Det är nu 24:e gången som Färilarevyn spelar. Det är endast ett år sedan starten 1988 som det inte varit någon revy i byn.

Revygänget är detsamma som förra vintern. Det innebär bland annat att veteranerna Bengt Haglund och Börje Bäcklin hänger med trots att de är 76 respektive 78 år.

Mer läsning

Annons