Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen söker saknad Järvsöbo

/
  • John-Olov Svensson sågs senast den 15 april då han besökte pastorsexpeditionen i Järvsö. Sedan dess är han spårlöst försvunnen.

Polisen i Ljusdal söker 73-årige John-Olov Svensson från Järvsö, som senast var synlig i Järvsö den 15 april.

Annons

Det var på påskdagen som anhöriga vände sig till Ljusdalspolisen och anmälde den snart 74-årige John-Olov Svensson som saknad.

Anhöriga har under flera dagar försökt att få kontakt med honom. Vänner och bekanta, som han kunde ha tänkts besöka, har kontaktats, men ingen har sett till honom.

John-Olov Svensson bodde ensam på Turistvägen i Järvsö.

Han sågs senast den 15 april, då han besökte pastorsexpeditionen i Järvsö. Sedan dess har inga uppgifter stått att få som kan bringa klarhet i var han kan befinna sig.

Hans cykel står kvar vid bostaden. Han saknar bil och har inget busskort, så vitt är känt. Man misstänker därför att han inte har kunnat ta sig långt från hemmet.

Polisen har sökt på adresser hos vänner och bekanta där man tror att kan ska kunna befinna sig, men hittills har man inga spår efter vart han tagit vägen.

Den som har upplysningar att lämna om den försvunne John-Olov Svensson kan kontakta polisen via telefonnummer 114 14. Polisen är angelägen om att få in all information som kan bringa klarhet i vart han kan ha tagit vägen.

Mer läsning

Annons