Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Närsjukvårdsavdelningen vid Ljusdals sjukhus utsedd till Årets arbetsplats

Årets arbetsplats har utsetts av vård- och omsorgscollege i Ljusdals kommun. Under onsdagen fick närsjukvårdsavdelningen vid Ljusdals sjukhus ta emot utmärkelsen.

Annons

En inkluderande kultur och de populära praktikplatserna nämns bland annat som orsaker till varför just närsjukvårdsavdelningen på Ljusdals sjukhus utsågs till Årets arbetsplats.

– Det är till och med så att studerande från Hudiksvall åker hit till Ljusdal för att göra sin praktik på närsjukvårdsavdelningen, säger Marita Wikström, ordförande för vård-och omsorgscollege i Ljusdals kommun.

På onsdagen delades utmärkelsen ut av Marita Wikström på närsjukvårdsavdelningen vid Ljusdals sjukhus. Det var Ann-Charlotte Nordén och kollegor som glatt mottog blommor och diplom. Det är andra gången Årets arbetsplats utses i Ljusdals kommun. Förra året gick utmärkelsen till Slottebacken i Ljusdal, en gruppbostad inom stöd och omsorg.

Marita Wikström delade ut diplom och blommor till Ann-Charlotte Nordén och kollegor på närsjukvårdsavdelningen vid Ljusdals sjukhus.Foto: Ljusdals kommun

Mer läsning

Annons