Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Molin positiv till politikerdagen

/
  • Kommunstyrelsens ordförande, Lasse Molin, hoppas att politikerdagen i Järvsö blir av.

Kommunstyrelsens ordförande, Lasse Molin (M), ska ta upp frågan om en politikerdag i Järvsö så snart som möjligt i den politiska ledningen. Närljus vd, Stefan Wennerstrand, välkomnar förslaget, men kan i dagsläget inte säga vad näringslivet skulle kunna bidra med under politikerdagen.

Annons

Kommunstyrelsens ordförande, Lasse Molin (M), ska ta upp frågan om politikerdagen med den politiska ledningen 3 augusti. Han hoppas att förslaget ska bli verklighet.

– Det är väldigt viktigt med dialog mellan politiker och näringsliv, och det här förslaget ligger helt i linje med hur jag vill att kommunen ska utvecklas, säger han.

Samtidigt konstaterar han att en politikerdag skulle vara en stor satsning som måste börja planeras omgående om den ska bli verklighet till nästa sommar.

Närljus vd, Stefan Wennerstrand, tycker också att idén med en politikerdag är bra. Men vad Ljusdals näringspolitiska stiftelse konkret skulle kunna bidra med kan han i dagsläget inte säga.

– Jag kan inte uttala mig om det då det är styrelsen som bestämmer vad vi ska göra. Vårt uppdrag är att vara företag och näringsliv i kommunen behjälpligt. Men jag hoppas att politikerdagen blir av, för det vore jätteroligt, och det är viktigt med en dialog mellan politiker och näringsliv, säger han.

Mer läsning

Annons