Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misstänkt langning bakom gripande

Det var efter spaning och en del tips om narkotikahantering som polisen på torsdagen slog till mot en man i 50-årsåldern i Ljusdal.

Annons

Efter beslut av polisledningen gjordes en husrannsakan i mannens bostad. Polisen gjorde en del beslag, som misstänks vara cannabis. Hur stor mängd det rör sig om vill polisen i nuläget inte uttala sig om. Det beslagtagna ämnet har sänts till kriminallaboratorium för analys.

Polisen misstänker att den narkotika som påträffades inte var avsedd enbart för eget bruk utan en anmälan om misstanke om överlåtelse, langning, har upprättats utöver misstankarna om innehav.

Polisen hade fått tips om att mannen innehade narkotika av något slag. Detta í kombination med polisens egen spaning ledde till torsdagens husrannsakan. Efter att mannen förts till polisstationen beslutade jourhavande åklagare att mannen skulle anhållas.

Mannen, som är känd av polisen sedan tidigare, förhördes under torsdagen och på eftermiddagen beslutade åklagare att mannen skulle släppas på fri fot. Misstankarna om narkotikabrott kvarstår.

Mer läsning

Annons