Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mirre varvar ner i sitt sommarparadis

/
  • Mariana

Två gånger har hon varit nära, kanske har hon nått ända fram i år. Men om en eventuell vinst i sitt tredje försök på Robinsonön tiger Mariana "Mirre" Dehlin som muren. Nyss hemkommen från inspelningarna på Filippinerna laddas batterierna bäst i Hälsingland.

Annons

Cirka 15 grader, spöregn och en hel armé av envisa knott. Den paradislika vistelsen i Filippinernas övärld har bytts mot svensk sommar. Precis som Mariana "Mirre" Dehlin vill ha det.

– Jag älskar att gå här och pyssla. Åka cross, göra ansiktsbehandling och bara mysa runt. Och så bakar jag extremt mycket just nu, säger hon och ställer fram ett fat med en uppskuren vetelängd på det lilla köksbordet.

Vi sitter i Skräkles gamla skolbyggnad som varit familjens vattenhål varje sommar sedan Mirre var liten. Kontrasten mellan skogens lugn och Robinsonöns vardag av fysiska tävlingar och psykiskt rävspel är total. Men det var just den utmaningen Mirre aldrig tvekade att hoppa på när hon för tredje gången blev erbjuden en plats i säsongen där gamla deltagare får en chans till revansch.

– Jag tycker verkligen att det är så himla roligt, jag älskar tävlingarna. Det finns de som klagar där nere, att det är lite mat eller påfrestande, men i år hade alla varit där förut och visste exakt vad de gav sig in på, säger hon.

Den mest påfrestande aspekten av livet på ön menar Mirre var att inte kunna lita på sina medtävlare. Pakter bildas och planer smids inför utröstningar.

– Samtidigt är det just det jag tycker är så spännande, psykologin bakom allt. Jag tror att det skulle vara nyttigt för alla människor att vara med om något sådant här, säger Mirre och berättar att hon då och då drömmer om ännu en dokusåpasäsong.

– Men nästa gång vill jag vara med i Let's Dance. Nu är jag trött på att trampa sand, jag vill ha glitter och glam.

Mer läsning

Annons