Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusdalsföretag arrangerar Eldklotet

Ljusdalsbaserade företaget Mittia Event är ny projektledare företagargalan Eldklotet, som nästa år hålls i Söderhamn för första gången.

Annons

Eldklotet företagargala kommer att hållas i april nästa år, och denna gång är det Ljusdalsföretaget Mittia Event som håller i tömmarna inför arrangemanget.

- Det är första gången vi arbetar med Eldklotet. Det är jättekul, för det här är ju ett av de större företagsevenemangen som sker i Gävleborgs län. Så det är jättespännande att få jobba med det, säger ansvarige projektledaren Henrik Bruveris.

Det är Företagarna Gävleborg som arrangerar Eldklotet, där årets företagare i 10 kommuner samt hela Gävleborg kommer att utses, liksom årets tillväxtföretag, Hälsinglands entreprenör och en mängd andra priser.

- Det är mycket att förbereda och en jätterolig utmaning på det sättet att det är första gången Eldklotet kommer att genomföras på en annan ort än Gävle, säger Henrik Bruveris.

Redan nu kan den som vill nominera sina favoritföretagare till de olika priserna.

- Vi är inne i den processen där vi uppmanar allmänheten att nominera företagare i sin egen kommun, men även i andra kommuner, samt till specialpriserna.

Mer läsning

Annons