Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart för en rekordstor mässa

/
  • De 131 utställarna är på plats. Anders Rasmusson från KP skyltfabrik har bland annat en fyrhjuling med sig, konstaterar Per-Arne Weglin och Milton Spring från mässledningen.
  • Mässan domineras förstås av nyheter men lite nostalgi finns det också plats för.

I dag öppnar Mittias skogstransportmässa i Ljusdal. Varje kvadratmeter är utnyttjad av de 131 utställarna.

Annons

Skogstransportmässan i Ljusdal växer för varje gång. Då det är nu är dags för den sjunde mässan så är taket nått.

– Större har mässan aldrig varit och större kommer den inte att bli så länge vi är kvar på det här området, säger mässgeneralen Per-Arne Weglin.

Mässarrangörerna har nämligen utnyttjat varje kvadratmeter tillgänglig mark kring Älvvallen. Det är 131 utställare som huserar i 120 montrar.

Det är inte bara hela åkeri-Sverige som är inblandat i den här mässan. Det finns också ett stort internationellt inslag. De nordiska grannländerna är med som vanligt men det blir dessutom besök från Malaysia, Storbritannien och USA.

Men antalet husvagnar och husbilar blir också att större. För deras skull har det skapats en tillfällig camping vid folkparken.

Det finns även utrymme för fritid i anslutning till mässan. På fredagskvällen blir det nämligen stor baluns i det jättelika serveringstältet. Där ska 1100 personer äta och få underhållning av Shanes och Light Valley Shadows.

Mer läsning

Annons