Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I kväll tävlar Clara i The Voice

/
  • 20-åriga Clara Sagström är en av deltagarna i talangtävlingen The Voice Sverige.

Clara Sagström i en sångduell i kvällen program av The Voice Sverige.

Annons

Clara Sagström från Järvsö som är en av deltagarna i talangtävlingen The Voice Sverige som sänds i TV4.

Ikväll får vi se dig i en sångduell mot en annan deltagare från Magnus Ugglas lag, vad tyckte du om det tävlingsmomentet?

– Det var tufft att först jobba så intimt tillsammans, och lära känna varandra, för att sedan stå på scen och tävla mot varandra. Jag kände mig väldigt orolig inför valet.

Hur såg förberedelserna ut inför duellen?

– Hela laget träffades och sedan parades vi ihop två och två. Vi fick sedan en låt och några timmar på oss att träna innan det var dags att få feedback av Magnus Uggla och hans sidekick Linda Sundblad. Vi fick sedan åka hem och öva på egen hand och veckan innan inspelningen fick vi repa med bandet och Magnus Uggla.

Fick du något råd av Magnus Uggla?

– Att våga leva ut mer på scen. Jag är van att stå still på scen med en gitarr så det var svårt att tänka i andra banor. Jag körde lite safe på repetitionerna men efterhand tyckte jag att jag tog för mig på scen, det kändes helt okej.

Vem är bäst av er två?

– Det är jättesvårt att säga. Alla tyckte vi var sjukt jämna. Den jag tävlar mot har en bra röst med en mörkare ton, och den kommer fram lite mer i låten. Jag kände hela tiden att den rösten passade bättre för låten, men det var som sagt sjukt jämnt.

Mer läsning

Annons