Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hundskall från 150

/
  • Familjen Norell från Näsberg, pappa Nisse, mamma Ylva med barnen Isak och Isolde - och självklart Polly, en Whippettrivdes som åskådare vid helgens hundutställning.
  • Magdalena Ström från Ramsjö med sin Winnie trivdes vid brukshundklubbens årligt traditionella hundshow.
  • Nathalie Mårtensson, Järvsö och Britta Andersson, Bjuråker, försåg hundekipage det gått bra för med vackra färggranna prisrosetter.
  • My Hansson hade ett gyllene tillfälle att vid hundutställningen visa sitt kunnande i måleriets konst vad gäller att fånga hunden i rätt ögonblick.
  • Chihuahuan Nova, bara 4,5 månader, var yngst och minst vid söndagens hundutställning. Tillsammans med en stolt ägare, Liselott Svahn, Bollnäs.

Drygt 150 hundekipage fanns på plats då Ljusdals brukshundklubb i söndags genomförde sin årliga hundutställning.

Annons

Vid klubbens anläggning, stenkastet från Kyrksjön, Älvvallen och Folkparken trivdes alla vid det som i princip blev en härlig familjeföreställning - med hunden i centrum. Och raserna var många. Hundkommissarie Jeanett Sörell berättade i korthet om utställningens officiella del för brukshundar. Men också den inofficiella. För dagen var det också en särskild grupp som höll uppvisning av agility. I två skilda ringar agerade hundarna och visade sitt bästa. Domare gjorde bedömningar och utdelade bevis för dess status. Och det gav självklart vackra färggranna prisrosetter.

Mer läsning

Annons