Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hemligheter och glädjekickar i sommar

/
  • Artisterna:  Jan Johansen, Peppe Lindholm, Jens Back, Pär Engman, Erik Brodén och Martin Tronsson på Hälsinglandsturné.

På torsdagen var det sommarpremiär för Kul på Järnvägs i Ljusdal.

Annons

Erik Brodén var laddad inför Ljusdalsspelningen.

– Det ska bli fantastiskt att spela där, känns jättebra inför ikväll, säger han.

I sommar åker Brodén på en liten Hälsinglandsturné varje vecka. Med sig har han ett band bestående av Pär Engman, Peppe Lindholm, Jens Back och Martin Tronsson. Förutom torsdagarna i Ljusdal besöker de Delsbo på onsdagar och Söderhamn på fredagar.

Premiärgäst i Ljusdal var Jan Johansen. Inför spelningen utlovade Brodén schlagerhits, rock och soul. Johansen var också med på onsdagens spelning i Delsbo där han tog publiken med storm. Men att det samma artist gästar två spelningar i rad, betyder inte att samma person dyker upp vid nästa tillfälle.

– Vi kan ha olika gäster från kväll till kväll. Vem som kommer är hemligt tills han eller hon står på scenen, säger Erik Brodén.

Alla sommarens gästartister är bokade och klara. Bland dem finns både gamla favoriter och otippade överraskningar. Flera av gästerna är välkända, men kändisskapet är inte huvudsaken. Viktigast är att gästen kan ge både publiken och bandet en glädjekick. Dessutom vill Brodén gärna överraska.

– Det har hänt några gånger under åren att ett helt okänt namn har vält stället. Om gästen är jättekänd vet publiken vad de kommer att få, vilket är roligt i sig. Men när det kommer någon okänd och gör samma sak lika bra, blir det ett ännu större intryck, säger Erik Brodén.

Mer läsning

Annons