Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gibraltarvigsel i Hennan

/

Anthony Caruana och Therese von Wachenfeldt förenades under onsdagskvällen som äkta makar. Paret, som bor i Gibraltar, vigdes av en katolsk präst på en udde vid Alsjön.

– Det måste vara här, säger Anthony Caruana stunden innan han trär ringen på Thereses finger.

Annons

För tredje gången sedan han träffade Therese von Wachenfeldt besöker Anthony Caruana Sverige. De båda bor för tillfället i Thereses morföräldrars sommarstuga. På gräsmattan står i dag ett fyrtiotal rosettbeklädda stolar. Efter fyra år som par ska Anthony och Therese ingå i ett heligt äktenskap. Men först är det hög tid att backa bandet för att reda ut varför von Wachenfeldt blir Caruana och hur Gibraltar blev en udde vid Alsjön.

– Jag själv är född och uppvuxen i Gibraltar, berättar Anthony.

– För knappt fyra år sedan sprang jag på Therese i Gibraltar, hon hade kommit från Sverige, Gävle, för att jobba, fortsätter Anthony.

Therese mormor Maggie berättar att bruden Therese som barn tillbringade så gott som alla somrar i sommarstugan vid Alsjön.

När ringarna vilar på rätt fingrar får Anthony lov att kyssa sin brud Therese Caruana. Så går de med beskedliga steg vidare i livet som äkta makar.

Mer läsning

Annons