Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Färila gospel sjunger med Sahlene

/

På lördag kväll kommer Missionskyrkan i Ljusdal att fyllas av körsång och gospeltoner när Färila gospel gör en konsert tillsammans med Anna Sahlene.
- Jag längtar, säger den albumaktuella sångerskan.

Annons

Anna Sahlene är en artist som är aktuell på flera sätt. Hon har nyligen tagit över rollen som Maria Magdalena i succémusikalen Jesus Christ Superstar och har dessutom släppt sitt nya album Roses. Med den nya plattan vill Anna Sahlene förverkliga sin dröm om att få samarbeta med körer runt om i landet. Därför har hon bearbetat musiken och tagit fram körarrangemang till låtarna. På lördag kommer hennes nya arbetssätt att testas i Ljusdal.

- Det känns roligt att få starta det här samarbetet just med Färila gospelkör. Vi har följts åt länge och den är en stor anledning till att jag tycker att det är kul att jobba med körer, säger Anna Sahlene.

Tillsammans kommer de framföra sex låtar från det nya albumet Roses under helgens konsert. Det har inneburit en hel del repetitioner för kören.

- Två av låtarna känner vi igen sedan tidigare, annars är det nytt material. Det är inte så lätta grejer så vi får öva ganska mycket. Men det är jätteroligt, säger Maria Eng Hillbom som är körledare.

Mer läsning

Annons