Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En drivande kraft bakom hockeyhallen

/
  • Under fredagen presenterade Rotaryklubben i Järvsö årets stipendiat som är Tommy Pettersson. Han uppvaktades av från vänster: Mattias Olsson från A-laget, Carin Johnson, president i Järvsö Rotaryklubb samt ordförande i Järvsö IK och Olle Arvidsson, Rotary, ansvarig i kommittén som nominerar stipendietagarna.

Tommy Pettersson är årets Rotarystipendiat i Järvsö. Han premieras för sitt arbete med hockeyhallen.

Annons

Järvsö arena, hockeyhallen på Strandvallen, drivs av och är byggd av ideella krafter och en av dem som utmärkt sig lite extra är Tommy Pettersson som därför har utsetts till årets Rotary stipendiat i Järvsö.

Föreningsintresset har alltid legat honom varmt om hjärtat och att det blev hockey är till stor del sonen Markus förtjänst.

– Jag har spelat själv som ung och när sedan sonen började spela kom jag in på ledarsidan tillsammans med många andra föräldrar som följer sin årgång. Jag har varit med från starten av bygget och planerat en del, och just nu är jag sammankallande för en byggrupp som vi har. Närmast på agendan ska vi asfaltera utanför sargen och bygga läktare, berättar Tommy Pettersson, som inte vill framhålla sig själv i det här arbetet utan den gemensamma insatsen.

– Vilken uppslutning det har varit. Det har varit så lätt att få folk att engagera sig och det har skapat en enorm sammanhållning, säger Tommy Pettersson.

Mer läsning

Annons