Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En check till Betongparksföreningen

/
  • Det här är ett sätt att främja ungdomsverksamheten i kommunen tycker Socialdemokraterna och LO i Ljusdal. Från vänster: Örjan Fridner, Bosse Hedin, Christian Johnsson och Roland Bäckman.

Allmänheten, Socialdemokraterna och LO i Ljusdal har bidragit.

Annons

Varje år får en lokal mottagare i Ljusdals kommun ta emot en penninggåva av Socialdemokraterna och LO. Och i år gick den till Ljusdals Betongparksförening.

– Den går till ändamål vi vill stötta, och i år samlade vi in 3 444 kronor. Insamlingen sker vid första majfirandet och den summa vi fick in från allmänheten var 1 148 kronor, sedan lade S och LO lika mycket var, säger Örjan Fridner, (S), arbetarekommunens ordförande.

Föreningen vars syfte är att arbeta för en betongpark i Ljusdals kommun startade i augusti 2011 och har redan cirka 130 medlemmar.

– Det är roligt att man som förening kan bli uppmärksammad på det här viset. De bidrag vi får spar vi för att kunna få ihop så mycket som möjligt så att vi kan bygga en park, säger Christian Johnsson, ordförande.

Ett önskemål från föreningen är att betongparken ska byggas på Östernäs, en plats som Socialdemokraterna även verkar positiv till.

Mer läsning

Annons