Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Boxning i skolan

/

Snart kan det komma att boxas i Vij skola.

Annons

I alla fall om den för detta eleven Puck De Keiser, 60, får som han vill.

– Jag driver en boxningsklubb idag, men vill gärna flytta till Ljusdal och starta upp boxningsverksamhet där, säger Keiser.

För många år sedan gick Puck De Keiser i skolan i Ljusdal. I Vij skola. Och nu vill han köpa den för detta skolan som är ute till försäljning. Och enligt planerna tänker han dels bo i byggnaden, dels bedriva boxningsverksamhet där.

– Jag har drivit boxningsverksamhet i många år på olika platser i Sverige, just nu i Hallonbergen i Stockholm. För en tid sedan var jag i Ljusdal och då såg jag att den gamla skolan var till salu och nu har jag lagt ett bud, säger Puck De Keiser.

– Våra planer är att starta boxningsklubben BK Träffen, Ljusdal och att få igång verksamhet. Vad jag har hört så finns det underlag för boxning i Ljusdal. Sen vill vi också starta träningscamps, det vill säga att klubbar kan komma hit på läger.

– Jag vet att den finns en intressent, jag har pratat med honom, och vi har fått ett bud av honom också, säger Ljusdals kommuns fastighetschef Ivan Halvarsson.

Mer läsning

Annons