Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Årets kvinnliga företagare utsedd

/
  • Butiken Järvsö garn och handarbete har Anna-Greta Hallin drivit med lust och engagemang i snart 35 år. Något hon nu prisas för av Centerkvinnorna Gävleborg.

Igår fick Anna-Greta Hallin i Järvsö ta emot priset.

Annons

Anna-Greta Hallin har utsetts till årets kvinnliga företagare i Ljusdals kommun. Ett pris som har delats ut av Centerkvinnorna Gävleborg i över tio års tid. I Järvsö driver hon butiken Järvsö garn och handarbete, och det har hon gjort i snart 35 år. Motiveringen till valet lyder: "För att hon med sitt engagemang och kunnande skapat en samlingsplats som för gamla traditioner och hantverk och handarbete vidare."

– Med det här priset vill Centerkvinnorna, som är Sveriges största kvinnoförbund, uppmärksamma kvinnliga företagare och kvinnliga entreprenörer. Personer som utmärkt sig och gjort skillnad, säger Helena Wikström, distriktsordförande.

Förutom äran består priset av ett diplom, blommor och en gratifikation på 500 kronor.

– Det är helt otroligt och det känns fantastiskt roligt. Att få en utmärkelse för den man är. Jag blev väldigt rörd när jag fick veta att jag skulle få priset. Det hade jag aldrig räknat med, säger en sprudlande glad Anna-Greta Hallin.

Mer läsning

Annons