Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ännu en lekplats i Färila

/

Det behövs en till lekplats i Färila. Och en lekplats i Los borde behållas. Det visar allmänhetens synpunkter på lekplatsutredningen.

Annons

Synpunkterna på kommunens lekplatsutredning är nu sammanställda. Ansvariga föreslår därför att en lekplats tillförs i Färila vid Annbacksvägen och att lekplatsen vid Korea i Los behålls. Av de synpunkter som kommit in är det dessa två förslag till ändringar som varit särskilt representerade.

Det var efter påsk som kommunen ställde ut lekplatsutredningen på biblioteken i de fem kommundelarna. Den innehöll ett förslag på vilka lekplatser som ska behållas och vilka som ska tas bort. Allmänheten hade sedan under två veckor möjlighet att komma med synpunkter på utredningen.

I utredningens förslag fanns bland annat de lekplatser som är föreslagna för rivning. Utredningen berör endast kommunala lekplatser och inte exempelvis bostadsbolagens.

Nu föreslår gatu- och parkchef Emma Nordebo Snygg att kommunens samhällsutskott ska besluta om de föreslagna åtgärderna i lekplatsutredningen efter de ändringar som allmänhetens synpunkter utmynnade i.

Mer läsning

Annons