Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Liw laddad för ny cuphelg

Under helgen avgörs den femte upplagan av Svenska Cupen i bandy.
Edsbyn är regerande mästare och inleder jakten på en ny titel mot fjolårets finalmotståndare Villa/Lidköping.

Annons

En spelare i Edsbyn som längtar efter matcher är Daniel Liw. Under försäsongen har han sett stark ut och lovorden har varit många. Men själv väljer han att ligga långt – än så länge.

– Jag är glad om jag får vara frisk och kunna bidra. Men jag har i varje fall en riktig försäsong bakom mig i år och känner att jag ligger långt fram. Tidigare har jag mest fått lägga kraft på att komma tillbaka, säger den skadedrabbade mittfältsstjärnan.

I dag, torsdag, inleder Edsbyn Svenska Cupen som håller på till på söndag, en tuff helg för lagen som återigen får minst tre matcher på lika många dagar – precis som i Champions Cup.

– Det är inte så mycket fokus på resultaten nu heller, man tittar mest på hur det ser ut i spelet, säger Liw.

Förra årets finallag, Edsbyn och Villa Lidköping, möts redan i gruppspelet. Tillsammans med Västanfors och Köpings IS kommer de att göra upp om två kvartsfinalplatser.

– Det är ju lite mer spridning på lagen här än i Champions Cup, så en kvartsfinal är i varje fall målet till att börja med, säger Liw.