Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lika villkor

I Söderhamn har vi ju inte ens lika många anställda som man "bör" ha. Politikerna vill inte att vi föräldrar ska ta hand om våra barn hemma, utan lämna dem i förskolan. Men satsa då på förskolan också!

I början av sommaren kunde man i en intervju med vårt kommunalråd, angående besparingsförslag, se ett uttalande som berörde mig. Hon sa angående förslag att bland annat ta bort utlandsresorna för ungdomarna, att man inte skulle spara på ungdomarna, och att de var det viktigaste vi har.

Hur kan man säga så? Samtidigt kan vi läsa om flera överinskrivningar på våra förskolor, lite personal och många små barn. Barn i förskoleåldern måste ha hjälp. Är inte våra små barn viktiga för kommunalrådet?

I Söderhamn har vi ju inte ens lika många anställda som man "bör" ha. Politikerna vill inte att vi föräldrar ska ta hand om våra barn hemma, utan lämna dem i förskolan. Men satsa då på förskolan också! Är kommunens plånbok tom, så är den väl tom för alla invånare?

Inga

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel