Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ledningen skulle ha släppt på prestigen

Har hon någonsin undrat över hur alla andra anställda känner sig? undrar signaturen Kjell med riktning regionrådet Eva Lindberg (S) med anledning av de många chefsavhopp som varit på sistone.

Regionrådet Eva Lindberg (S) oroas över chefsavhoppen i Region Gävleborg och över chefer som känner sig otrygga när de fattar beslut som inte alla gillar. Har hon någonsin undrat över hur alla andra anställda känner sig?

Hade man släppt på prestigen och inte genomfört de nya villkoren för de ambulansanställda som ledningen ensidigt bestämt skulle både cheferna och ambulanspersonalen inte ha behövt må så dåligt. Men man är för prestigefyllda för att dra tillbaka det dumma beslutet om ambulanserna.

Jag trodde att våra folkvalda politiker hade något inflytande över de anställda cheferna i Regionen, men det är helt uppenbart att det är tjänstemännen/kvinnorna som självsvåldigt bestämmer. Så, Lindberg, skänk en tanke till fotfolket i stället, de som sliter för dåliga löner och har dåliga arbetsförhållanden. Att cheferna mår dåligt beror på vad de själva ställt till med.

Kjell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel