Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Leder Metallprodukter

Metallprodukter i Edsbyn med 25 anställda har fått en ny ägartrio. Förutom Anders Perjans träder nu även Hans Nohrlander och Kenneth Engh in som ägare.

Annons

Anders Perjans har ägt Metallprodukter sedan 2007.

– Under de senaste fem åren har vi haft en mycket positiv utveckling av företaget. För att möta framtiden och dess ökade konkurrens, såväl nationellt som internationellt, har vi sett ett behov i att stärka organisationen, säger Hans Nohrlander.

Hans Nohrlander blir VD med produktionsansvar. Han är i botten utbildad maskiningenjör och har bland annat jobbat med teknisk försäljning och produktionssystem.

Kenneth Engh tar hand om ansvaret för inköp. Han har tidigare jobbat ett 20-tal år för Nefab. Han har bland annat jobbat som produktionstekniker och skolade om sig mot just inköp.

Anders Perjans riktar in sig på försäljning och marknad.

Hur hittade ni varandra?

– Kenneth och jag jobbade tillsammans på Mekanotjänst i Ljusdal. Anders såg en fördel i att få in oss och vår kompetens i Metallprodukter. Vi hade tidigare haft en del kontakt, säger Hans Nohrlander.

Metallprodukter startade 1942 och har i dag en omsättning på cirka 35 miljoner. Företaget är ett rent legoföretag.