Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idagora ger bättre koll på borglig idédebatt

/

Bästa översikt vad olika borgliga ledarsidor skriver om Almedalen finns på nystartade Idagora, som är ett mediebevakningsverktyg. Sajten samlar 50-talet liberala, centerpartistiska och moderata/konservativa ledarsidor samt är sökbar utifrån ämne, geografi, politisk inriktning.

Annons

– Oavsett om man vill ha överblick i idédebatten eller bevakar ett avgränsat ämnesområde erbjuder Idagora nya sätt att orientera sig i opinionsjournalistiken. Dels presenteras ett oviktat flöde av dagens ledartexter, dels kan användaren själv välja att filtrera innehållet utifrån parametrar som ämne, landsände, politisk beteckning och datum. Redaktionella urval av typen ”röster om…” kommer inom kort att publiceras dagligen, skriver Idagora i ett pressmeddelande.

Idagora finansieras och ägs av två mediestiftelser och har en rad ledarskribenter från hela landet i ett redaktionsråd, däribland undertecknad.

Hela Hälsingland, som är samlingssajten för liberala Ljusnan, centerpartistiska Hudiksvalls Tidning och oberoende Ljusdals-Posten och Söderhamns-Kuriren, sorteras på annan på Idagora.

Mer läsning

Annons