Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fina topplaceringar för HelaHälsingland bland borgerliga ledarsidor

Av de 50 mest engagerande ledartexterna i borgerlig landsortspress i månaden juli står HelaHälsinglands skribenter för hela åtta artiklar.

Annons

Högst rankad av dessa är Hudiksvalls Tidnings (C) politiske redaktör Patrik Oksanens ledare om Rysslandsnyheter, som är topp 5 på listan. Den blev alltså den femte mest delade, twittrade, gillade och kommenterade borgerliga ledartexten utanför riksmedierna, enligt sajten Idagora. På plats 1-11 har HelaHälsingland sammanlagt tre placeringar.

Ni kan vara helt lugna, alla läsare. Patrik Oksanen kommer att ihärdigt fortsätta att förmedla, kommentera och analysera nyheter om Ryssland och försvara glesbygden mot storstädernas ointresse. Lilian Sjölund, politisk redaktör för Ljusnan (Lib), kommer att oförtröttat strida för Hälsinglands framtid och utveckling, och ställa krav på hur Region Gävleborg sköter sjukvården.

Även andra spännande, Hälsingebaserade skribenter kommer att fortsätta medverka på Hälsinglands ledarsidor som gäster och som fasta krönikörer. Och även de hamnar på Idagoras topplistor. I juli månad Magnus Demervall. Passa också på att läsa hans nya krönika när den kommer nu i veckan.

Naturligt nog är det oftast texter om riksangelägna frågor som kommer högst i sådana här rankningar om sociala medier. Men Ledarsidan HelaHälsingland har även fått med artiklar om lokala Hälsingefrågor på julitopplistan. De har engagerat i hela landet.

Ja, Hälsingland är platsen att vara på! Även på nätet!

Mer läsning

Annons